Bij Kanters Garantiemakelaars bent u aan het juiste adres!

Uw makelaar in Dongen, dat is Kanters Garantiemakelaars. Wij zijn een dynamisch, actief en full service opererend makelaarskantoor én we zijn een Garantiemakelaar.

Wat doet een Garantiemakelaar?
Garantiemakelaar is een landelijk opererend netwerk van makelaarskantoren. Met zo'n 60 makelaarskantoren zijn wij een van de grotere makelaarsorganisaties in Nederland. Garantiemakelaars garanderen dat uw woning verkocht wordt, waarbij wij een gemiddelde hogere verkoopprijs weten te behalen. Bovendien staat uw woning minder lang te koop. Maar de diensten van Garantiemakelaars omvatten meer dan alleen het verkopen van uw woning. Wij kunnen ook de aankoopbegeleiding verzorgen. 

Bij aankoopbegeleiding stellen wij een zoekprofiel op van uw woonwensen, waarna wij voor u op zoek gaan naar uw droomhuis. Vervolgens gaan we mee met bezichtigingen, doen we namens u de onderhandelingen voeren met de verkopend makelaar en ondesteunen wij u gedurende het gehele traject. Op deze manier koopt u uw droomhuis gegarandeerd voor een scherpe prijs en zonder risico's.  

Garantiemakelaars hebben een goede kennis van de marktontwikkelingen en stellen hun advies daar op af. Dit garandeert kwaliteit. Bovendien staan bij alle diensten goede service en klantvriendelijkheid bovenaan.  

Onze dienstverlening is transparant, servicegericht en duidelijk vooraf vastgelegd. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Zaken doen met een Garantiemakelaar is zaken doen met een expert. Hij is niet alleen een deskundige en ervaren makelaar, hij is ook sterk lokaal verankerd en wordt continu bijgeschoold zodat hij altijd beschikt over de meest actuele kennis binnen zijn vakgebied. 

Ons team regelt zowel aan-en verkoop van woningen, huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden, maar ook voor taxaties kunt u bij ons terecht. Wij zijn van vele markten thuis. Daarnaast doen we gratis waardebepalingen om u een idee te geven van wat uw huis waard is. Door onze snelle en effectieve manier van werken, kan het zo maar zijn dat we binnen no time al bezichtigingen voor uw woning hebben. Durft u het aan?

Kanters Garantiemakelaars in Dongen bestaat uit Aad Kanters, makelaar-taxateur o.g. en met ondersteuning van Danielle Buijs, directiesecretaresse en Jozet Janssen-Klaassen, secretaresse/commercieel binnendienst medewerkster. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 08.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Na kantoortijd op afspraak of maak gebruik van onze live chatservice.

Maak kennis met ons kantoor en bekijk onze kantoorvideo.

De garanties, klanten en cijfers spreken

113 verkochte woningen vanaf januari 2018 tot maart 2019
63 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 103 dagen
-2% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: -2%

Ons team

Bij Kanters Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Dongen lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken