Contact

 
Kanters Garantiemakelaars
Monseigneur Poelsstraat 9
5103 BD Dongen
Nederland
Telefoon: 0162-315551
E-mailadres:
 
BTW: 8065.51.636.B01
Bankrekening: NL93ABNA0470641916
KvK nummer: 18052149
 

Hartelijk welkom op de website van Kanters Garantiemakelaars te Dongen. Al meer dan 50 jaar is de naam 'Kanters' een begrip in Dongen en omgeving wanneer het gaat om het begeleiden bij de aan- en verkoop, huur en verhuur van woningen, bedrijfsmatig onroerend goed en bij het uitvoeren van (NWWI) taxaties. 

Ons kantoor is gesitueerd in hartje centrum van Dongen, maar wij hebben ook een kijketalage aan de Riekevoort 16 in Rijen. Op ons kantoor werken vijf actieve en enthousiaste medewerk(st)ers. De buitendienst wordt bemand door twee Register Makelaar-taxateurs en een Assistent Makelaar. De andere medewerk(st)ers verrichten ondersteunde diensten.  

Kanters Garantiemakelaars is een enthousiaste en actieve makelaar met een vernieuwende blik op de woningmarkt. Wij beschikken over vakkennis, de juiste marketingmiddelen, een uitgebreid netwerk, integriteit, creativiteit en professionaliteit.

Om vakkundigheid, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid te waarborgen, zijn wij aangesloten bij (branche)verenigingen zoals de NVM en het NWWI.

Maak vrijblijvend kennis met ons kantoor en onze unieke en onderscheidende dienstverlening. Ons vakkundige team staat u graag met raad en daad ter zijde.

 

 

 

 

Persoonlijke gegevens
*
*
*
Verificatie
*
Deze simpele vraag/antwoord-test is om spam tegen te gaan. Bewijs dat je een persoon bent en geen spambot.
Verkoper van Vaartweg 148
9

Uitstekende ondersteuning en begeleiding van het gehele verkooptraject. De wijze van de persoonlijke benadering naar potentiële kopers heeft de doorslag gegeven. Goede terugkoppeling van informatie van de bezichtigingen.

anoniem
8

Keurig vrij snel en zeer vriendelijk.

Anoniem
8

Alles prima verlopen

Lees meer
Terug
Recent bekeken