55 jarig jubileum

55-jarig bestaan Kanters Garantiemakelaars Dongen

De makelaars van vandaag en morgen

Al 55 jaar is Kanters Garantiemakelaars actief op het gebied van aan- of verkoop van woningen en bedrijfspanden. De afgelopen jaren zijn in Dongen en omgeving veel woningen door Kanters Garantiemakelaars verkocht en aangekocht. Eerst vanuit een kantoor gevestigd in 's Gravenmoer en vanaf 1976 in de gemeente Dongen. Ook hebben wij de afgelopen jaren veel nieuwbouwprojecten verkocht. Nu staan er diverse nieuwe projecten op stapel. 

Het kopen van een huis is vaak de grootste aankoop die iemand in zijn leven doet. Wij vinden dat een grote verantwoordelijkheid waarmee wij zorgvuldig omgaan. Wij mogen ons gelukkig prijzen. Samen met onze medewerkers vormen wij een professioneel, ambitieus en klantgericht team. Ons jonge team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers heeft een uitstekende kennis van de lokale en regionale vastgoedmarkt. Allen hebben een gedegen opleiding, ruime ervaring in de makelaardij en werken volgens de onderscheidende werkwijze van de Garantiemakelaars. Maar dat is niet alles. Van net zo grote waarde vindt Aad de relatie met de klant. 'Om tot een optimaal resultaat te komen, brengen wij de exacte wensen, behoeften en verwachtingen in kaart. Of het nu gaat om aankoop of verkoop van een bestaande woning of een nieuwbouwwoning, welke vraag de klant ook heeft, wij hebben een helder antwoord.'

140 woningen verkocht in 2016
Het afgelopen jaar hebben wij meer dan 140 woningen verkocht. Een huis staat gemiddeld drie maanden te koop. Een goede presentatie van de woning is onderdeel van het verkoopproces. Wij zorgen voor een aantrekkelijke, reële omschrijving van de woning waarbij de professionele foto's heel belangrijk zijn. De foto's zijn het visitekaartje van het woonhuis, die moeten er dus gelikt uitzien. In onze presentatie zit ook een plattegrond en een video-opname van de woning verwerkt. Onze verkopers worden via het digitale klantendossier op de hoogte gehouden van de bezichtigingen en tevens kan de opdrachtgever hier veel informatie vinden over het verkoopproces, waaronder hoe vaak de woning op internet is bekeken.

Aankoop
Begeleiden bij de aankoop van een woning vormt een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden bij Kanters Garantiemakelaars. 'Wij praten de klant nooit naar de mond. Voor ons is het belangrijk dat de klant een mooie woning vindt tegen een aantrekkelijke prijs. Maar de woning moet wel bij de klant passen. Ook hier geldt: het is wel de grootste aankoop in iemands leven. Vaak wordt de koper hierbij door zijn emoties geleid. Wij praten de klant van de roze wolk af en wijzen hem ook op de negatieve punten.'

Nieuwbouw
Vroeger kocht men een nieuwbouwwoning uitsluitend vanaf een tekening en een beknopte omschrijving. Tegenwoordig is het mogelijk om bij veel projecten een virtuele tour door je toekomstige huis te maken. Door deze moderne wijze van presenteren, wordt het kopen van een nieuwbouwwoning een stuk makkelijker.

Dongen-Rijen
Kanters Garantiemakelaars is werkzaam in de straal van 15 kilometer rondom Dongen. Doordat we steeds meer aanvragen uit de gemeente Gilze en Rijen kregen, hebben wij sinds een jaar ook een kijketalage in Rijen.
Gezien het aantal groeiende opdrachten uit de gemeente Gilze en Rijen zijn we op zoek naar een makelaar die ons kantoor fulltime wil komen versterken.

Speciale jubileumactie
Vanwege het 55-jarig jubileum zijn er dit jaar diverse acties. Onze eerste actie is recentelijk afgelopen, maar binnenkort volgt er een nieuwe spectaculaire actie. Deze nieuwe actie wordt gecommuniceerd via onze facebookpagina en onze website.

Aad Kanters: ‘De afgelopen jaren hebben we duizenden woningen verkocht. Of het nu een woning van € 100.000,- of € 1.000.000,- betreft, het geeft steeds veel voldoening als koper en verkoper tevreden zijn.’