De Beljaart fase 4, deelplan C 22 woningen

5102 GN, Dongen
van € 250.000,- tot € 460.000,- v.o.n.

Brochure(s) en overige bijlagen

Beschrijving

De Beljaart Fase 4 - DEELPLAN C

Na een succesvolle verkoop van deelplan A en deelplan B, zijn we op 1 november jl. gestart met de verkoop van deelplan C.

In fase 4 ontwikkelt Moeskops' Bouwbedrijf 3 deelplannen, deelplan A, deelplan B en deelplan C.
Deelplan C bestaat uit 22 woningen onderverdeeld in rij-,hoek-, twee-onder-een kap én vrijstaand geschakelde woningen.
De verkoopprijzen zijn vanaf € 250.000,- tot en met € 460.000,- vrij op naam.

De woningen uit deelplan C worden gebouwd in een moderne stijl met jaren '30 elementen, zorgvuldige detaillering van rijke elementen als erkers, siermetselwerk en dakoverstekken. De daklijnen liggen afwisselend parallel aan, en haaks op de weg, deze variatie geeft alle woningen een eigen 'gezicht'. De woningen worden ambachtelijk gebouwd en voorzien van hardhouten kozijnen.
Alle woningen beschikken over een aanpandige of vrijstaande berging. Omdat de deelplannen A, B en C in een carré liggen, is er keuze te over voor wat betreft de ligging van de woning en de bijbehorende tuin. De aangeboden woningtypes kennen diverse varianten zodat u zelf uw ideale woning kunt samenstellen.

De Beljaart ligt dicht tegen het centrum van Dongen, maar ook middenin de groene rijkdom van het Brabantse platteland met volop speel- en ontspanningsmogelijkheden voor jong en oud. Het is een wijk waar moderne en traditionele bouwstijlen elkaar afwisselen en milieuvriendelijke oplossingen de ruimte krijgen. Verstrooid door de wijk bevinden zich speelplaatsen voor kinderen en is er een medisch centrum.

Heeft u interesse in deelplan C ?
Neem met ons kantoor contact op en wij informeren u graag over de beschikbare bouwnummers.

Collegiale samenwerking met Van de Water Makelaardij, gevestigd aan de Keiweg 22, 4900 CA te Oosterhout, telefoonnummer (0162) - 447 447, email: nieuwbouw@vandewatergroep.nl
+ Lees meer

Omgeving

Dongen is een gastvrije en gemoedelijke Brabantse gemeente met uitstekende voorzieningen, omringd door mooie natuur. Dongen is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Dongen en telt zo'n 25.000 inwoners. De gemeente ligt in 't Hart van Brabant', tussen Tilburg en Breda en op korte afstand van De Efteling en de Loonse en Drunense duinen. Dongen is bij uitstek een gemeente om fietsend of wandelend te ontdekken. Ook op sportief gebied biedt Dongen tal van mogelijkheden: van zwemmen tot voetbal en van paardrijden tot tennis. In het centrum vind je een grote variëteit aan winkels (AH, Jumbo, Aldi en een Lidl, Hema, Expert), speciaalzaken en horecagelegenheden. Je bent zo in het buitengebied met weilanden en de rivier de Donge voor een lekker rondje hardlopen of uitwaaien met de hond. Tegelijkertijd is het 3 minuutjes fietsen naar het centrum van Dongen met alle dagelijkse voorzieningen.De Beljaart is een ambitieus uitbreidingsplan aan de noordrand van het gemoedelijke dorp Dongen. Het bestaat uit zo'n 800 woningen. Uiteenlopende prijsklassen voor uiteenlopende doelgroepen, van alleenstaanden tot gezinnen en van jong tot oud.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 115-166 m²
Perceeloppervlakte 119-326 m²
Inhoud 444-677 m³
+ Lees meer
Terug
Recent bekeken