Een huis verkopen in Dongen

Een huis verkopen in Dongen? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Dongen: Kanters Garantiemakelaars. Wil je graag je huis verkopen in Dongen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden, bij ons ben je aan het goede adres. Ons professionele en enthousiaste team helpt je graag. Maak kennis met onze uitgebreide dienstverlening. Kiest u liever voor deeldiensten, dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn de enige makelaar in Dongen die deeldiensten aanbiedt.

Huis verkopen in Dongen

Een huis verkopen kan een behoorlijke opgave zijn. Het is meer dan alleen een 'te koop' bord in de tuin plaatsen. Er komt nogal heel wat bij kijken: welke vraagprijs is realistisch in deze tijd, hoe trekt u zoveel mogelijk kijkers voor uw woning aan en hoe zit dat percies met het koopcontract, ontbindende voorwaarden etc.? Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Kanters Garantiemakelaars is een garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos je huis verkopen.

5 Garanties bij het verkopen van een woning

Maak vrijblijvend kennis met onze dienstverlening. Wij geven 5 garanties bij de verkoop van een woning. Onze 5 garanties bestaan uit PresentatieGarantie, ContactGarantie, BezichtigingsGarantie, AnnuleirngsGarantie en ServiceGarantie.
Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring, kennen wij de klappen van de zweep. U verhuist waarschijnlijk enkele keren in uw leven, voor ons is het verkopen van een woning dagelijkse kost. Uw huis verkopen, dat gaan we samen doen.


 

Neem contact met mij op Meer informatie