Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Heerkens
10

Het eerste gesprek met Dhr Kanters verliep uitstekend , hij gaf een goede uitleg over de verkoop van ons huis. De bezichtiging met de kandidaten voor ons huis ging heel vlot en was in 7 weken tijd verkocht , tussen tijds goed overleg gepleegd en de akte tekenen verliep heel vlot voor beide partijen . Wij zijn zeer tevreden over Kanters Garantiemakelaar en zijn team , een compliment is dan hier ook op zijn plaats , hartelijk dank. Fam. Heerkens Rijen.

Ellen de Kanter
9

Proffesioneel en een vertrouwd gevoel.

Mevr. Wolff
9

Kanters Garantiemakelaars is een prima keuze, de bereikbaarheid is goed, reacties snel en de medewerkers zijn allen heel vriendelijk.

Erwin Koops
8

De makelaar en zijn administratieve medewerkers staan ten alle tijde voor je klaar.

Damen
7

Geduldig en persoonlijke aanpak

Anoniem
8

Het contact met het hele team was prettig en gemoedelijk.Het voelde vertrouwd. De dienstverlening was zeer positief. De woning was binnen een half jaar verkocht. Wij bevelen Makelaar Kanters van harte aan.

Anoniem
8

De makelaar en zijn medewerkers dachten goed met ons mee, bv in het organiseren van een open (kijk)middag. Vragen en actiepunten pakten ze snel op. Wij werden goed op de hoogte gehouden. Heel klein aandachtspunt is interne communicatie. Soms hadden we iets met de ene medewerker geregeld (bv sleutel inleveren voor de kijkmiddag) en was een andere medewerker daar niet van op de hoogte of belden twee medewerkers over hetzelfde zonder dit van elkaar te weten.

Berrevoets
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Dhr. Jansen
9

het contact verliep goed , was vanaf begin open en eerlijk tegen ons Verkoop verliep snel en alles zoals we hebben besproken vooraf. Werd na bezichtiging bijgepraat , voor ons was Kanters een goede keuze

Mevr. Zegers
9

Goede deskundige makelaar. Goed bereikbaar en behulpzaam. En als extra een weekend een gratis verhuiswagen is helemaal service!

Anoniem
9

Prima service, ook na 5 uur nog gewoon bereikbaar. Goed overleg gehad over de diensten. Kortom fijne samenwerking.

Heerkens
10

Mijn eerste afspraak was heel vriendelijk en helder , het eerste gesprek met Dhr. Kanter was fijn en vertrouwd en rustig alles besproken en door genomen en hij kwam zeer professioneel over wat voor ons erg fijn over kwam en vandaar dat wij de bemiddeling van de verkoop van ons huis aan hem hebben toe vertrouwd . Wij hebben tot heden een goed overleg met elkaar en wensen hem veel succes met de verkoop van de woning.

Dhr. Mertens
10

We zouden heel graag aan een andere adviseren kanters is heel goed .altid klaar en een goede servies.ons huis binnen 5 weken verkocht .

Dhr. Barendse
10

Het contact met Kanters Garantiemakelaars hebben we als zeer goed ervaren! Goede deskundige begeleiding, snelle verkoop mede door goede verkoopstrategie, kortom Top!

Dhr. Gerard Miltenburg
9

Prima en deskundige begeleiding door makelaar Kanters. De makelaar heeft goed meegedacht met onze wensen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wij bevelen makelaar Kanters van harte aan bij aspirant-verkopers.

Smulders
8

wij hebben vertrouwen in een goede afloop van het proces!

Dingemans
8

Meneer Kanters heeft ons goed bijgestaan bij de verkoop van onze garage. Helaas weten wij niet wat feedback is . wij kennen geen engels.

Glimmerveen
8

Wij zitten pas aan de voorkant van het proces maar tot nog toe zijn wij tevreden.

Broeders
9

Gezellig goede contacten met allen.

Anoniem
9

Wij hebben een goede ervaring met onze makelaar Kanters, die voor een perfecte foto en video presentatie zorgde. Ook de beschrijving van de woning was duidelijk, waardoor er snelle bezichtigingen volgden. De lijnen naar de makelaar en de contacten waren goed en snel. De woning was in korte tijd verkocht.

van Riel
8

Prettige eerste indruk.

Mertens
7

Samenwerken en bespreken van bijvoorbeeld afspraken zou zeker vanuit kantoor beter kunnen. Wel als opmerking dat wij mensen zijn die zelf veel gas geven en al de fb pagina online hadden voordat het huis op Funda staat.

Anoniem
8

Het belangrijkst bij de keuze van een makelaar is vertrouwen . Dat omvat de integriteit van de persoon, evenals de deskundigheid en de betrokkenheid. Dat ons huis zo snel, en naar tevredenheid, is verkocht, hebben we te danken aan Aads aanpak. Dat begon al bij de bezichtigingen. Als er iets nieuws aan de orde was, was er direct een reactie van het kantoor.

Mertens
9

Betrouwbaarheid

Anoniem
9

Zeer pretting contact, goede service en persoonlijke begeleiding ... kortom zeer goed. Hoewel het momenteel een grillige markt is, zijn we toch blij het huis te hebben verkocht.

Chiel Rosenbrand
9

Zowel de intake alsmede de verdere begeleiding vanuit het makelaarskantoor ervaar ik als zeer prettig. Afspraken worden nagekomen en ik kan altijd terecht voor vragen etc.

Anoniem
10

vanaf het eerste contact dat ik had met Kanters garantiemakelaars had ik er al de volste vertrouwen dat het voor mij de juiste makelaar was waar ik mee in zee zou gaan , zowel met aankoop als verkoop van de woningen .

Frank Rombouts
8

Plezierige contacten met de medewerkers en afspraken worden duidelijk nagekomen.

Anoniem
8

Het contract met de makelaar was uitstekend. Wij zullen deze makelaar zeer beslist in onze kennissenkring aanbevelen.

Martens
8

De juiste voorlichting, goede terugkoppeling en de accurate presentatie. Ook het persoonlijk contact is prettig.

Broeders
8

het geeft mij vertrouwen en rust

Anjo Aarts
8

De adequate, acurate manier van samenwerking met mij als klant en binnen het team van Kanters is voor mij doorslaggevend. Snelle reacties op mijn vragen en punctueel nakomen van afspraken is onderscheidend in mij ervaringen. Ga zo door!

Zoontjens
8

kennis van zaken, iemand die met je meedenkt

Oostdijck
8

Iemand die met je mee wil denken is in een zo zeldzame situatie als het verkopen van je woning van cruciaal belang. Iemand die er voor jou is !

Anoniem
10

Mijn verwachting, te weten: snelle verkoop, kwam niet uit. De verkoop heeft zo'n 6 maanden geduurd. Dit gaf bij mij de nodige spanning. De makelaardij heeft mij hierin goed begeleid en heeft veel begrip getoond voor mijn ongeduld. Achteraf gezien is de "score" van 6 maanden vrij normaal voor dit type huis. De combinatie van deskundigheid en persoonlijke aandacht heeft mij op een goede manier door het verkoopproces geloodst.

Broeders
10

Wekt vertrouwen. Kennis van zaken. En alles onder een dak.

Anoniem
10

Het contact met de makelaar en zijn team verliep prima. Klantgericht , doen wat ze beloven en denken mee. Wij kunnen geen minpunt bedenken.

Heuts
7

Wat ik persoonlijk belangrijk vind zijn: duidelijke voorinformatie (hoe gaat het proces etc.), vlotte marketingpresentatie met mogelijkheden op maat, een krachtige verkoopstrategie bepalen, samen met de makelaar het proces ingaan, mate van betrokkenheid van de makelaar (zoals langskomen en tips voor de verkoop van het huis geven etc.). In combinatie hiermee een passende courtage afspreken.

Anoniem
9

Ik ben bij Kanters Garantiemakelaars heel erg goed geholpen en mijn is redelijk snel en op een goede manier verkocht. Alle personeelsleden helpen je van alle kanten. Voelt als een warm bad.

Marianne Budel-Adriaansen
10

Ik ben gewoon erg tevreden in hoe het in werking is gegaan . Ik had & heb zowel bij de intake met makelaar + het contact met de assistent makelaar , met beide vanaf het begin een goed gevoel . ik vind het een prettige omgang en dat vind ik een belangrijk iets. Marianne Budel

Sestig
9

ik heb er een goed gevoel bij goede presentatie

Sestig
10

ik ben zeer tevreden op de manier van samenwerking toppie

Anoniem
9

Het eerste contact verliep erg prettig omdat Dhr. Kanters mijn wens respecteerde het gesprek kort en zakelijk te houden. Daarbij attendeerde hij me op een meevaller waar andere makelaars zich niet in verdiept hadden en dus niet vertelde. De contactmomenten met kantoor waren prettig en men was erg behulpzaam. Ook de overtuiging die hun hadden mijn woning te kunnen verkopen, terwijl de zomermaanden aanvankelijk weinig bezichtigingen teweeg brachten, gaf mij vertrouwen.

Horsten
7

Telefonisch en persoonlijk contact was goed. Prettig zou het zijn dat de wachttijd tussen het maken van een afspraak en het uit kunnen voeren van de gemaakte afspraak dichter bij elkaar zou liggen

Anoniem
9

Prima makelaar die rekening houdt met wensen van de klant en daar op de juiste manier mee omgaat en een zeer tevreden klant heeft

Anoniem
9

Prima makelaar die rekening houdt met wensen van de klant en daar op de juiste manier mee omgaat en een zeer tevreden klant heeft

Anoniem
9

onze ervaring met Kanters makelaardij is prima. We zijn heel goed begeleid en konden met al onze vragen altijd terecht. We zullen dan ook zeker deze makelaar aanbevelen.

L.C.C. Peeters
8

Kennis van huizen/huizenmarkt

Ineke Dielessen
8

Tot nu toe prima behandeling, professionele adviezen en wij duimen voor een goed resultaat

Anoniem
7

verkopen van mijn huis verliep erg prettig. Goed contact, snelle reacties op vragen, kortom, voordat mijn huis verkocht was heb ik Kanters als zeer deskundig en prettig ervaren. Toen mijn huis eenmaal verkocht was (binnen enkele dagen) werd het erg stil. Het concept verkoopcontract was niet juist en moest worden aangepast, daar keek ik erg van op. Verder tot het moment van einde ontbindende voorwaarden had ik wel een telefoontje of zo verwacht dat de koop definitief was. Dat gebeurde dus niet. Ook werd mijn bord in de tuin niet vervangen met verkocht. Hierdoor ging ik erg twijfelen of alles wel goed zat. Dat zou ik als makelaar anders doen denk ik. Het zijn immers spannende tijden voor verkopers dus ik denk dat het beter is om tot aan moment definitieve verkoop contact te houden met je klant. Ook het uitstel van afgifte bankgarantie was niet doorgegeven aan de notaris waardoor ik gemaand werd. Onnodige stress, dat is jammer

Terug
Recent bekeken