Dit hebben onze klanten ervaren...

Jack van den Nieuwenhuizen
7

alles werd goed en netjes begeleid

Nijssen
10

zijn tot nu toe goed geholpen ,zeer te vrede

van Leijsen-Laurijsen
7

Managen van verwachtingen wat wanneer wordt opgeleverd kan beter. Bij aanvang druk op fotograaf om het in kerstvakantie te kunnen plaatsen op Funda. Vrijdag voor jaarwisseling contact gelegd en lag concept bij Aad. Hier heeft het een week gelegen waarschijnlijk door vrije dagen maar goed om daar helder in te zijn wat doorlooptijden zijn. Nu benieuwd naar vervolg.

Heerdink
9

Alles is volgens afspraak en super snel gegaan, brochure ziet er ook top uit, complimenten!! Nu nog een bord in de tuin en laat de mensen maar komen!!

Dhr. Oscar Van de Vijfeijke
10

Deze makelaar in Dongen heeft een professionele aanpak en verstand van zaken. De omgang met de makelaar is laagdrempelig en persoonlijk. Alles is perfect verlopen en afgehandeld.

Arna Gudde
10

Wij zijn zeer tevreden en hebben de samenwerking als heel prettig en professioneel ervaren. We wensen jullie verder veel succes en fijne feestdagen en alle goeds voor 2019.

Marja Govers
8

Zeer tevreden. Enthousiast. Begeleiding is prima. Ook zakelijk erg goed

Conny Siemons
8

tot nu toe zeer goed contact voor vragen enz. verder was het contact met de makelaar ook goed . kan nog geen min punt vinden

van Gorp
9

Ik ben zeer tevreden , zoals het nu gaat. Ik heb Kanters al een keer meer gehad , dus onze keuze was niet moeilijk.

Claudia Cosijn
10

Top!!

Anoniem
8

Een makelaar waar we een goed gevoel bij hadden. Kwam deskundig over, afspraken werden nagekomen en goed overleg tijdens de totstandkoming van de verkoopprijs.

Ingomar Aarden
8

Plezierig contact, gelijk een plan van aanpak, duidelijke voorwaarden

Mevr. Wiene Buschman
8

Een zeer prettige samenwerking. Zowel bij aankoop van een huis als verkoop van ons eigen huis. Goed bereikbaar en denkt mee met de diverse mogelijkheden.

Anoniem
10

Onze verwachtingen zijn helemaal waargemaakt. Alle afspraken zijn nagekomen en de begeleiding was uitstekend. Niets dan lof.

Dhr. Woestenberg
9

Zeer tevreden en een pluspunt is de verhuisbus. De berekening van de waarde van de woning was professioneel vergeleken met de andere makelaars.

Mariëlle
10

Super fijne makelaar, ze ontvangen je al super goed als je binnen komt, behandelen je fijn en ze geven je een “thuis” gevoel! Dus kort gezegd! Een geweldige makelaar!

Dhr. De Kanter
8

Prima begeleiding tijdens de verkoop. Goede en snelle terugkoppeling van ontwikkelingen omtrent potentiële kopers.

Dhr. Van de Rijdt
9

Tweede keer in 10 jaar en top bevallen Realistisch prijs ingezet naar overleg en overal super op gereageerd door de vriendelijke medewerkers van Kanters. Medewerkers div malen gesproken en zijn overal van op de hoogte en hebben ook de kennis in huis om snel en adequaat te reageren. Tijds bestek om ons huis te verkopen was max 3 maanden maar dit duurde met het juiste advies 2 weken. Top Klasse met een Pluim

Cornelissen-Pijpers
8

Hij komt zijn afspraken na.

Anoniem
8

In het begin was het heel goed het contact was goed alleen het afwerken was slecht we moesten van funda horen dat het huis officieel verkocht was is een beetje jammer

Dhr. Berrevoets
8

Alles ging goed. Slechts 1 ding was vervelend: de meerde mails inzake bezichtigingen. Deze kwamen vaak dubbel of driedubbel binnen.

Kamp
9

Snel en vlot geachakeld, goed contact en een mooie presentatie van de foto’s van de woning.

marjola de Geus
8

omdat de tekeningen van t oude huisje niet klopte, was t best een puzzel om alle vragen te beantwoorden. we zijn er uiteindelijk goed uitgekomen. en we zijn iedere keer netjes en vriendelijk geholpen.

Versteege
7

Duidelijk verhaal

John van den Bosch
8

Ik zou graag direct na een bezichtiging een telefoontje krijgen hoe het geweest was van de makelaar zelf.

Thijs van de Rijdt
8

Tot nu prettige comunnicatie

Dhr. Heerkens
10

Het eerste gesprek met Dhr Kanters verliep uitstekend , hij gaf een goede uitleg over de verkoop van ons huis. De bezichtiging met de kandidaten voor ons huis ging heel vlot en was in 7 weken tijd verkocht , tussen tijds goed overleg gepleegd en de akte tekenen verliep heel vlot voor beide partijen . Wij zijn zeer tevreden over Kanters Garantiemakelaar en zijn team , een compliment is dan hier ook op zijn plaats , hartelijk dank. Fam. Heerkens Rijen.

Ellen de Kanter
9

Proffesioneel en een vertrouwd gevoel.

Mevr. Wolff
9

Kanters Garantiemakelaars is een prima keuze, de bereikbaarheid is goed, reacties snel en de medewerkers zijn allen heel vriendelijk.

Erwin Koops
8

De makelaar en zijn administratieve medewerkers staan ten alle tijde voor je klaar.

Damen
7

Geduldig en persoonlijke aanpak

Anoniem
8

Het contact met het hele team was prettig en gemoedelijk.Het voelde vertrouwd. De dienstverlening was zeer positief. De woning was binnen een half jaar verkocht. Wij bevelen Makelaar Kanters van harte aan.

Anoniem
8

De makelaar en zijn medewerkers dachten goed met ons mee, bv in het organiseren van een open (kijk)middag. Vragen en actiepunten pakten ze snel op. Wij werden goed op de hoogte gehouden. Heel klein aandachtspunt is interne communicatie. Soms hadden we iets met de ene medewerker geregeld (bv sleutel inleveren voor de kijkmiddag) en was een andere medewerker daar niet van op de hoogte of belden twee medewerkers over hetzelfde zonder dit van elkaar te weten.

Berrevoets
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Dhr. Jansen
9

het contact verliep goed , was vanaf begin open en eerlijk tegen ons Verkoop verliep snel en alles zoals we hebben besproken vooraf. Werd na bezichtiging bijgepraat , voor ons was Kanters een goede keuze

Mevr. Zegers
9

Goede deskundige makelaar. Goed bereikbaar en behulpzaam. En als extra een weekend een gratis verhuiswagen is helemaal service!

Anoniem
9

Prima service, ook na 5 uur nog gewoon bereikbaar. Goed overleg gehad over de diensten. Kortom fijne samenwerking.

Heerkens
10

Mijn eerste afspraak was heel vriendelijk en helder , het eerste gesprek met Dhr. Kanter was fijn en vertrouwd en rustig alles besproken en door genomen en hij kwam zeer professioneel over wat voor ons erg fijn over kwam en vandaar dat wij de bemiddeling van de verkoop van ons huis aan hem hebben toe vertrouwd . Wij hebben tot heden een goed overleg met elkaar en wensen hem veel succes met de verkoop van de woning.

Dhr. Mertens
10

We zouden heel graag aan een andere adviseren kanters is heel goed .altid klaar en een goede servies.ons huis binnen 5 weken verkocht .

Dhr. Barendse
10

Het contact met Kanters Garantiemakelaars hebben we als zeer goed ervaren! Goede deskundige begeleiding, snelle verkoop mede door goede verkoopstrategie, kortom Top!

Dhr. Gerard Miltenburg
9

Prima en deskundige begeleiding door makelaar Kanters. De makelaar heeft goed meegedacht met onze wensen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wij bevelen makelaar Kanters van harte aan bij aspirant-verkopers.

Smulders
8

wij hebben vertrouwen in een goede afloop van het proces!

Dingemans
8

Meneer Kanters heeft ons goed bijgestaan bij de verkoop van onze garage. Helaas weten wij niet wat feedback is . wij kennen geen engels.

Glimmerveen
8

Wij zitten pas aan de voorkant van het proces maar tot nog toe zijn wij tevreden.

Broeders
9

Gezellig goede contacten met allen.

Anoniem
9

Wij hebben een goede ervaring met onze makelaar Kanters, die voor een perfecte foto en video presentatie zorgde. Ook de beschrijving van de woning was duidelijk, waardoor er snelle bezichtigingen volgden. De lijnen naar de makelaar en de contacten waren goed en snel. De woning was in korte tijd verkocht.

van Riel
8

Prettige eerste indruk.

Mertens
7

Samenwerken en bespreken van bijvoorbeeld afspraken zou zeker vanuit kantoor beter kunnen. Wel als opmerking dat wij mensen zijn die zelf veel gas geven en al de fb pagina online hadden voordat het huis op Funda staat.

Anoniem
8

Het belangrijkst bij de keuze van een makelaar is vertrouwen . Dat omvat de integriteit van de persoon, evenals de deskundigheid en de betrokkenheid. Dat ons huis zo snel, en naar tevredenheid, is verkocht, hebben we te danken aan Aads aanpak. Dat begon al bij de bezichtigingen. Als er iets nieuws aan de orde was, was er direct een reactie van het kantoor.

Mertens
9

Betrouwbaarheid

Terug
Recent bekeken