Dit hebben onze klanten ervaren...

Edwin van Gils
8

Gemakkelijk te benaderen medewerkers en vlotte, overzichtelijke wijze van af te handelen acties. Als de verkoop ook zo snel gaat zijn wij dik tevreden.

Dhr. Wout Meijers
9

aad kanters is een goede bekwame makelaar gewoon vriendelijk in de omgang met de klant wij doen al jaren zaken met de familie kanters altijd alles netjes geregeld zowel koop als verkoop wij raden hem dus iedereen van harte aan wout en tiny meijers

Marij Schusler
8

Waar het primair om gaat is een vertrouwensbasis tussen makelaar en opdrachtgever. het blijft heel persoonlijk.

Patrick Linschoten
9

Ik ben erg tevreden over het traject vanaf eerste afspraak tot uiteindelijke visuele presentatie van de woning. Medewerkers zijn goed bereikbaar en er wordt adequaat gehandeld.

Dhr. Nijssen
10

Het contact met onze Makelaar was goed, een vertrouwd gevoel. alles is in goed overleg gegaan, wij zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben om Kanters de zaak in handen te . gegeven, Om je huis te verkopen of een huis te kopen, Makelaar Kanters, wij hebben het als heel prettig en vertrouwd ervaren.

Schoenmakers
9

De makelaar Kanters straalt vertrouwen uit en heeft jaren lang ervaring als deskundige makelaar. Wij vertrouwen erop dat op basis hiervan de makelaar onze belangen en wensen zo goed mogelijk vertegenwoordigt.

Jac van Roy
9

Betrouwbare snel schakelend makelaarskantoor waar iedereen kennis van zaken heeft.

Jos Candel
8

Duidelijke makelaar. Goede communicatie. Huis wordt professioneel beoordeeld.

Dhr. van Roy
10

Betrouwbaar, snel schakelend makelaarskantoor waar iedereen kennis van zaken heeft! Duidelijke afspraken en een prettige en persoonlijke benadering.

Jac van Roy
10

Betrouwbare snel schakelend makelaarskantoor waar iedereen kennis van zake heeft.

Mevr. Gudde
9

Het contact met de makelaar zelf en met het personeel was prima. De makelaar was uitstekend op de hoogte van de situatie in Dongen zelf rondom het te verkopen object. Het kantoor was accuraat, behulpzaam en vriendelijk. Alle vragen werden snel opgelost en de samenwerking was daardoor effectief. We bevelen Kanters als makelar graag aan.

Jack van den Nieuwenhuizen
8

goede hulp bij de verkoop van onze woning, enige kanttekening was dat na het binnenkomen van de biedingen op een vastgestelde tijd wij (na onze mening en in de spanning van die bieding) een aantal uren moesten wachten om vervolgens wat te weten te komen over die biedingen. ik had een kort "update" telefoontje wel prettig gevonden

de Geus
8

vertrouwd, duidelijk in de aanbieding.

Nijssen
10

voor de super goede contacten,goed op de hoogte gehouden van alle zaken die belangrijk waren en zijn. vriendelijkheid en een vertrouwd gevoel ,mochten en konden altijd onze vragen bij jullie kwijt, duidelijkheid erg belangrijk.

Anoniem
8

Alles ging goed en soepel. Wat ik minder vond was de hulp voor een andere woning. Ik had een appartement gezien en Ad Kanters zou informeren, dat moet nu nog gebeuren. Ondertussen hebben we zelf iets gevonden. Met vriendelijk groet Fam van Gorp

Wout Meijers
8

nette eerlijke behandeling wij doen al jaren zaken met heer AAd

Mevr. Siemons
10

ben zeer tevreden over het verloop van de verkoop van het huis van mijn ouders ze hebben ons overal waar het maar kan geholpen. super makelaar

Jack van den Nieuwenhuizen
7

alles werd goed en netjes begeleid

Nijssen
10

zijn tot nu toe goed geholpen ,zeer te vrede

van Leijsen-Laurijsen
7

Managen van verwachtingen wat wanneer wordt opgeleverd kan beter. Bij aanvang druk op fotograaf om het in kerstvakantie te kunnen plaatsen op Funda. Vrijdag voor jaarwisseling contact gelegd en lag concept bij Aad. Hier heeft het een week gelegen waarschijnlijk door vrije dagen maar goed om daar helder in te zijn wat doorlooptijden zijn. Nu benieuwd naar vervolg.

Heerdink
9

Alles is volgens afspraak en super snel gegaan, brochure ziet er ook top uit, complimenten!! Nu nog een bord in de tuin en laat de mensen maar komen!!

Dhr. Oscar Van de Vijfeijke
10

Deze makelaar in Dongen heeft een professionele aanpak en verstand van zaken. De omgang met de makelaar is laagdrempelig en persoonlijk. Alles is perfect verlopen en afgehandeld.

Arna Gudde
10

Wij zijn zeer tevreden en hebben de samenwerking als heel prettig en professioneel ervaren. We wensen jullie verder veel succes en fijne feestdagen en alle goeds voor 2019.

Marja Govers
8

Zeer tevreden. Enthousiast. Begeleiding is prima. Ook zakelijk erg goed

Conny Siemons
8

tot nu toe zeer goed contact voor vragen enz. verder was het contact met de makelaar ook goed . kan nog geen min punt vinden

van Gorp
9

Ik ben zeer tevreden , zoals het nu gaat. Ik heb Kanters al een keer meer gehad , dus onze keuze was niet moeilijk.

Claudia Cosijn
10

Top!!

Anoniem
8

Een makelaar waar we een goed gevoel bij hadden. Kwam deskundig over, afspraken werden nagekomen en goed overleg tijdens de totstandkoming van de verkoopprijs.

Ingomar Aarden
8

Plezierig contact, gelijk een plan van aanpak, duidelijke voorwaarden

Mevr. Wiene Buschman
8

Een zeer prettige samenwerking. Zowel bij aankoop van een huis als verkoop van ons eigen huis. Goed bereikbaar en denkt mee met de diverse mogelijkheden.

Anoniem
10

Onze verwachtingen zijn helemaal waargemaakt. Alle afspraken zijn nagekomen en de begeleiding was uitstekend. Niets dan lof.

Dhr. Woestenberg
9

Zeer tevreden en een pluspunt is de verhuisbus. De berekening van de waarde van de woning was professioneel vergeleken met de andere makelaars.

Mariëlle
10

Super fijne makelaar, ze ontvangen je al super goed als je binnen komt, behandelen je fijn en ze geven je een “thuis” gevoel! Dus kort gezegd! Een geweldige makelaar!

Dhr. De Kanter
8

Prima begeleiding tijdens de verkoop. Goede en snelle terugkoppeling van ontwikkelingen omtrent potentiële kopers.

Dhr. Van de Rijdt
9

Tweede keer in 10 jaar en top bevallen Realistisch prijs ingezet naar overleg en overal super op gereageerd door de vriendelijke medewerkers van Kanters. Medewerkers div malen gesproken en zijn overal van op de hoogte en hebben ook de kennis in huis om snel en adequaat te reageren. Tijds bestek om ons huis te verkopen was max 3 maanden maar dit duurde met het juiste advies 2 weken. Top Klasse met een Pluim

Cornelissen-Pijpers
8

Hij komt zijn afspraken na.

Anoniem
8

In het begin was het heel goed het contact was goed alleen het afwerken was slecht we moesten van funda horen dat het huis officieel verkocht was is een beetje jammer

Dhr. Berrevoets
8

Alles ging goed. Slechts 1 ding was vervelend: de meerde mails inzake bezichtigingen. Deze kwamen vaak dubbel of driedubbel binnen.

Kamp
9

Snel en vlot geachakeld, goed contact en een mooie presentatie van de foto’s van de woning.

marjola de Geus
8

omdat de tekeningen van t oude huisje niet klopte, was t best een puzzel om alle vragen te beantwoorden. we zijn er uiteindelijk goed uitgekomen. en we zijn iedere keer netjes en vriendelijk geholpen.

Versteege
7

Duidelijk verhaal

John van den Bosch
8

Ik zou graag direct na een bezichtiging een telefoontje krijgen hoe het geweest was van de makelaar zelf.

Thijs van de Rijdt
8

Tot nu prettige comunnicatie

Dhr. Heerkens
10

Het eerste gesprek met Dhr Kanters verliep uitstekend , hij gaf een goede uitleg over de verkoop van ons huis. De bezichtiging met de kandidaten voor ons huis ging heel vlot en was in 7 weken tijd verkocht , tussen tijds goed overleg gepleegd en de akte tekenen verliep heel vlot voor beide partijen . Wij zijn zeer tevreden over Kanters Garantiemakelaar en zijn team , een compliment is dan hier ook op zijn plaats , hartelijk dank. Fam. Heerkens Rijen.

Ellen de Kanter
9

Proffesioneel en een vertrouwd gevoel.

Mevr. Wolff
9

Kanters Garantiemakelaars is een prima keuze, de bereikbaarheid is goed, reacties snel en de medewerkers zijn allen heel vriendelijk.

Erwin Koops
8

De makelaar en zijn administratieve medewerkers staan ten alle tijde voor je klaar.

Damen
7

Geduldig en persoonlijke aanpak

Anoniem
8

Het contact met het hele team was prettig en gemoedelijk.Het voelde vertrouwd. De dienstverlening was zeer positief. De woning was binnen een half jaar verkocht. Wij bevelen Makelaar Kanters van harte aan.

Anoniem
8

De makelaar en zijn medewerkers dachten goed met ons mee, bv in het organiseren van een open (kijk)middag. Vragen en actiepunten pakten ze snel op. Wij werden goed op de hoogte gehouden. Heel klein aandachtspunt is interne communicatie. Soms hadden we iets met de ene medewerker geregeld (bv sleutel inleveren voor de kijkmiddag) en was een andere medewerker daar niet van op de hoogte of belden twee medewerkers over hetzelfde zonder dit van elkaar te weten.

Terug
Recent bekeken