De voorbereidingen voor DongenWoont zijn al in volle gang.

Zaterdag 16 juni a.s. vindt de 4e editie plaats van DongenWoont. De woonbeurs op het gebied van nieuwbouw in de woonplaats Dongen. Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning of een bouwkavel kom morgen naar DongenWoont in de aula van het Cambreur College aan de Mgr. Schaepmanlaan 13 in Dongen.

We hopen u morgen te mogen begroeten. Het evenement wordt ieder jaar druk bezocht door serieuze belangstellenden die op zoek zijn naar een nieuwbouwwoning of een bouwkavel in de gemeente Dongen. Ook worden er projecten 'in voorbereiding' gepresenteerd die later dit jaar in verkoop zullen komen. Thans zijn de deelnemers aan dit woonevenement druk doende om de voorbereidingen te treffen om morgen goed van start te kunnen. 

We zien u graag morgen.

 

Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug