Binnenkort in verkoop in Oud-Dongen, een karakteristieke vrijstaande woning met garage.

Houd onze website alvast in de gaten om deze fraaie vrijstaande woning niet aan uw neus voorbij te laten gaan...... Vraagprijs € 198.000,- k.k. !

Deze woning is gelegen in “Oud Dongen” aan een rustige straat met een groot gemeentelijk plantsoen. Het centrum van Dongen is binnen 5 minuten te voet te bereiken, en ook een basisschool ligt op korte afstand van de woning. Ook vindt men op korte afstand sport- en gezondheidscentrum  “De Vennen”, hier kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, baantjes trekken in het zwembad of één van de vele sportlessen bijwonen. Ook kunt u in het nabijgelegen bospark “De Bergen” heerlijk wandelen. Naast de eigen oprit bij de woning is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. 

De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Dongen. Gebouwd in de jaren '30 en rond 1970 aan de achterzijde uitgebouwd.

Mocht uw interesse gewekt zijn, laat het ons weten. Wij informeren u graag nader over dit mooie woonhuis. Bel met ons kantoor, 0162 - 31 55 51.

 

Mevr. Wiene Buschman
8

Een zeer prettige samenwerking. Zowel bij aankoop van een huis als verkoop van ons eigen huis. Goed bereikbaar en denkt mee met de diverse mogelijkheden.

Kuiten
8

Zeer prettig en vertrouwd contact.

A. van Loon
8

Tot op dit moment erg tevreden. Een goed begin van het vervolgtraject.

Lees meer
Terug
Recent bekeken