Feestelijke heropening Looiersplein Dongen

Op zaterdag 20 mei a.s. vindt de officiële opening plaats van het vernieuwde Looiersplein in het winkelcentrum van Dongen. Ter gelegenheid hiervan trakteren de winkeliers en de gemeente Dongen op een feestelijk programma met hapjes, drankjes, speciale aanbiedingen, modeshows en muziek.

FEESTELIJKE HEROPENING LOOIERSPLEIN

Om 11.00 uur is de officiële openingshandeling in het bijzijn van het  college van burgemeester en wethouders. Daarna is er voor de omwonenden van het plein een brunch, aangeboden door de winkeliers.

Het Looiersplein, dat dateert uit 1979, is het afgelopen jaar grondig aangepakt. Ook de aangrenzende delen van de (korte) Sint Josephstraat en de Tramstraat zijn meegenomen. De bestrating, de beplanting, het  meubilair en de verlichting zijn vernieuwd. Blikvangers op het plein  zijn de gekleurde grondspots met sfeerverlichting en het buitenpodium,  geschikt voor kleinschalige optredens. Ook is er gratis WiFi  gerealiseerd. Inwoners, ondernemers en leerlingen van het Cambreur College hebben meegedacht over de nieuwe inrichting.

De ondernemers zorgen voor een feestelijke aankleding van hun winkel en terrasjes voor de deur. Levende etalagepoppen (living dolls) presenteren  ’s middags op verrassende wijze het aanbod van de winkeliers. Er zijn  shows om 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Ook voor kinderen is er van alles te doen. Een ballonnenclown tovert een glimlach op het gezicht van de jonge bezoekers. Bij het standbeeld van De Looier zijn knipkaarten af te halen. Daarmee kunnen kinderen bij de  deelnemende winkeliers gratis lekkernijen en attenties krijgen of meedoen aan activiteiten zoals de mini bungeejump en schminken. Wees er  snel bij, want op is op!

Om de vernieuwing te vieren, hebben de winkeliers en gemeente Dongen  samen een openingsprogramma georganiseerd. Dit programma duurt tot 17.00  uur.

U bent van harte welkom op deze feestelijke heropening. Verkoper van Vaartweg 148
9

Uitstekende ondersteuning en begeleiding van het gehele verkooptraject. De wijze van de persoonlijke benadering naar potentiële kopers heeft de doorslag gegeven. Goede terugkoppeling van informatie van de bezichtigingen.

anoniem
8

Keurig vrij snel en zeer vriendelijk.

Anoniem
8

Alles prima verlopen

Lees meer
Terug
Recent bekeken