Binnenkort een fraai goed onderhouden appartement in Oosterhout te koop aangeboden !

Binnenkort een fraai goed onderhouden appartement in Oosterhout te koop aangeboden !

Als u op zoek bent naar een goed onderhouden appartement in Oosterhout in de woonwijk Vrachelen II, dan moet u zeker onze website deze week in de gaten houden.

Deze week melden wij een fraai afgewerkt 3-kamerappartement in de geliefde woonwijk Vrachelen II te koop aan. Het appartement is goed onderhouden en is ruim van opzet. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, fraaie inbouwkeuken en 2 slaapkamers. Ook er is een inpandige berging aanwezig en u heeft een eigen parkeerplaats. De vraagprijs van het appartement bedraagt € 225.000,- k.k.

Mocht uw belangstelling gewekt zijn, bel alvast met ons kantoor (0162 - 31 55 51) en laat uw gegevens achter, zodat wij u de verkoopbrochure kunnen toesturen als deze klaar is. 

 

Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug
Recent bekeken