Inschrijven nieuwbouw Fase 4 De Beljaart

Het is bijna zover, de woningen in De Beljaart fase 4 gaan binnenkort in verkoop!

De Beljaart is een ambitieus uitbreidingsplan aan de noordrand van het gemoedelijke dorp Dongen. Het totale plan bestaat uit zo'n 800 woningen. Een deel van de woningen is inmiddels opgeleverd en we zijn inmiddels toe aan de 4e fase van de ontwikkeling.

In fase 4 worden door Moeskops' Bouwbedrijf uit Bergeijk 62 woningen ontwikkeld, in drie deelplannen. De verkoop van deelplan A start als snel, namelijk op woensdag 16 mei 2018.  

Met een gevarieerd aanbod van woningtypes en prijsklasses biedt Fase 4 van De Beljaart voor ieder wat wils. Het aanbod van plandeel A bestaat uit: 

  • 8 rijwoningen
  • 4 hoekwoningen
  • 6 twee-onder-een-kapwoningen
  • 4 vrijstaande geschakelde woningen. 

Schrijf u in op ons kantoor of via dit formulier. Wij houden u op de hoogte van de start verkoop. Op de start verkoop kunt u de verkoopbrochure met prijslijst ophalen en zo ook het inschrijfformulier. Nader informatie over de datum start verkoop volgt nog.

Dit project wordt collegiaal te koop aangeboden met Van de Water Makelaardij uit Oosterhout.


Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug
Recent bekeken