Zoekt u nieuwbouw in Dongen ? Kom dan naar de woonbeurs DongenWoont op zaterdag 16 juni 2018.

Het is alweer de vierde editie van de DongenWoont Woonbeurs die op 16 juni a.s. in de Aula van het Cambreur College in Dongen wordt georganiseerd. De beursvloer is geopend van 11:00 uur tot 14:00 uur. U bent van harte welkom om het nieuwe woningaanbod in Dongen te komen bekijken en vrijblijvend vragen te stellen aan de verschillende specialisten die aanwezig zijn

D

 

DongenWoont.nl is voor consumenten een uitgelezen mogelijkheid om op een centraal online platform kennis te maken met alle bouwprojecten in de gemeente Dongen. Het geeft een goed totaaloverzicht en verwijst door naar de project- en bedrijvenpagina’s voor meer informatie. 

DongenWoont.nl laat iedereen met woonvragen kennis maken met de woondiensten, nieuwbouwprojecten en bouwkavels in Dongen. 

Neem alvast een kijkje op de site

 

Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug