Dongen, de gewoonste gemeente van Nederland

Deze week maakte het magazine Quest bekend dat de gemeente Dongen uit hun onderzoek naar voren was gekomen als ‘de gewoonste gemeente van Nederland’. Deze mededeling maakte heel wat los. Niet alleen lokaal maar ook landelijk werd er aandacht besteed aan dit onderwerp. Gewoon zijn blijkt dus toch nog een beetje ongewoon.

Omroep Brabant reed afgelopen dinsdag enkele uurtjes in Dongen rond en sprak met diverse Dongenaren over hoe gewoon Dongen nu eigenlijk is.  

Quest redacteur Pepijn van der Gulden reikte de bijbehorende ‘heel gewone’  trofee dinsdag uit aan burgemeester Marina Starmans. ‘Na de gelukkigste en meest innovatieve gemeente zijn we nu ook de gewoonste gemeente. En daar zijn we gewoon blij mee’ aldus Marina Starmans. 

 

Wil je ook in Dongen wonen, bekijk ons woningaanbod hier.

Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug
Recent bekeken