Officiële start verkoop deelplan A en deelplan B Fase 4 De Beljaart te Dongen

Op dinsdag 20 november jl. was de officiële start bouw van de 40 koopwoningen uit deelplan A en deelplan B Fase 4 De Beljaart te Dongen. Ondanks de kou waren vele van de 39 kopers aanwezig bij dit feestelijke moment. De kopers van de woningen uit deelplan A en B kunnen niet wachten tot de bouw van hun toekomstige woning klaar is.

Het was een gezellige bijeenkomst waarbij ook aanwezig Bea van Beers, wethouder gemeente Dongen, die de kopers van harte welkom heette samen met Henry van der Kemp, commercieel directeur bij Moeskops'Bouwbedrijf. 

Gezien de snelle succesvolle verkopen uit deelplan A en uit deelplan B, zijn wij recentelijk gestart met de verkoop van het laatste deelplan. Deelplan C bestaat uit 22 woningen verdeeld in 6 tussenwoningen, 4 hoekwoningen, 10 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande geschakelde woningen. De verkoopprijzen zijn vanaf € 250.000,- v.o.n. tot € 460.000,- v.o.n. 

Thans lopen de eerste gesprekken met aspirant kopers die zich destijds voor dit plan hebben ingeschreven. Mocht u ook in De Beljaart willen wonen en interesse hebben in een nieuwbouwwoning, bel ons gerust op (0162-31 55 51) of kijk op de projectwebsite. Wij informeren u graag nader.  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mevr. Wiene Buschman
8

Een zeer prettige samenwerking. Zowel bij aankoop van een huis als verkoop van ons eigen huis. Goed bereikbaar en denkt mee met de diverse mogelijkheden.

Kuiten
8

Zeer prettig en vertrouwd contact.

A. van Loon
8

Tot op dit moment erg tevreden. Een goed begin van het vervolgtraject.

Lees meer
Terug
Recent bekeken