Jip de Huismus !

Wellicht heeft u de nieuwe televisiecommercial van de NVM met Jip de Huismus al op televisie voorbij zien komen? Jip de Huismus is ambassadeur van de NVM en is gek op huizen !

Jip de Huismus is gek op huizen, vliegt dag in dag uit over de daken van Nederland en heeft daardoor letterlijk en figuurlijk een perfect overzicht over het huizenaanbod. En ziet hij heel wat kopers, verkopers en hun makelaars die huizen bezoeken. Van alle makelaars is Jip uitermate te spreken over de NVM-makelaar. Want die krijgt voor zijn klanten veel meer voor elkaar. 

 

Je krijgt meer voor elkaar met een NVM-makelaar. Bekijk onderstaande video van Jip. Hij geeft u graag een korte toelichting wat de meerwaarde is van een NVM-makelaar.

 

 

 

Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug
Recent bekeken