Open Huizen Route

Op zoek naar een woning? Doe dan mee aan de NVM Open Huizen Dag. Op zaterdag 30 september a.s. kun je vrijblijvend meerdere huizen bezichtigen. Makkelijk en laagdrempelig en wie weet vind je zo je droomhuis. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

 

Het is op 30 september alweer de 19de editie van de NVM Open Huizen Dag. Dit jaar openen zo’n 20.000 tot 25.000 woningen tussen 11.00 uur en 15.00 uur hun deuren. Op de woningsite Funda.nl staan welke huizen deelnemen. Vervolgens kun je een route uitstippelen en op een laagdrempelige manier meerdere huizen op één dag bezichtigen. Je kunt de sfeer opsnuiven en de buurt verkennen.
Tijdens de NVM Open Huizen Dag kun je vrijblijvend alle deelnemende huizen zonder afspraak bezoeken. Bij het bezoek aan het huis is de eigenaar van het huis aanwezig, zodat u zelf naar de ervaringen van de eigenaar kunt vragen.

TIPS ter voorbereiding op de NVM Open Huizen Dag:

* Stel een wensenlijst op, zoals het aantal slaapkamers, afstand woon-werkverkeer, winkels en scholen.

* Bekijk de financiële mogelijkheden.

* Oriënteer op woningen die meedoen aan de NVM Open Huizen Dag en in aanmerking komen qua prijs en locatie.

* Bekijk in de week voor de NVM Open Huizen Dag de omgeving. Hoe ziet het er ’s avonds uit?


Op NVM Open Huizen Dag zelf:

* Stel een maximum aan het aantal te bezoeken huizen.

* Stippel een handige route uit.

* Bel aan bij de betreffende woning, u krijgt van de eigenaar een rondleiding.

* Na afloop dient u een bezoekersformulier in te vullen.

* Wanneer u een leuk open huis heeft gezien bij ons of bij een collega makelaar en verder wilt met dat huis, neem dan contact met Kanters Garantiemakelaars. Wij helpen u graag verder bij het vinden van uw droomwoning.

Verkoper van Vaartweg 148
9

Uitstekende ondersteuning en begeleiding van het gehele verkooptraject. De wijze van de persoonlijke benadering naar potentiële kopers heeft de doorslag gegeven. Goede terugkoppeling van informatie van de bezichtigingen.

anoniem
8

Keurig vrij snel en zeer vriendelijk.

Anoniem
8

Alles prima verlopen

Lees meer
Terug
Recent bekeken