Save the date : start verkoop Fase 4 De Beljaart

Woensdag 16 mei 2018, VERKOOPMANIFESTATIE FASE 4 DE BELJAART. Wij hopen u morgenavond te mogen begroeten bij restaurant Winkk aan de Hoge Ham 124 te Dongen. Wij zijn druk doende om de laatste hand te leggen aan de voorbereidingen. Het zal morgenavond druk worden, maar wij zijn erop voorbereid.

Morgenavond staat het team van Kanters Garantiemakelaars en het team van Van de Water Makelaardij uit Oosterhout samen met de projectontwikkelaar Moeskops' Bouwbedrijf voor u klaar om u te voorzien van de nodige informatie over Fase 4 De Beljaart. 

De verkoopbrochure ligt voor u klaar met prijslijst alsmede een voorkeur-keuzeformulier waarop u uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kunt opgeven. U kunt het ingevulde voorkeur-keurzeformulier invullen tot uiterlijk woensdag 23 mei 2018 12.00 uur. De dag erna zal de toewijzing plaatsvinden. Wij vertellen u er morgen graag alles over. 

Tot morgen !

 

Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug
Recent bekeken