TE KOOP: FRAAI AFGEWERKT 3 KAMER APPARTEMENT IN OOSTERHOUT !

TE KOOP: FRAAI AFGEWERKT 3 KAMER APPARTEMENT IN OOSTERHOUT !

Het goed onderhouden, fraai gelegen 3 kamerappartement aan de Merijntje Gijzenstraat 31 in Oosterhout zou mogelijk uw droomappartement kunnen zijn. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping met een eigen parkeerplaats en berging op de begane grond. Dit appartement is gelegen in het complex genaamd 'Multatuli Staete' in de wijk Vrachelen noord. Het appartementencomplex is voorzien van een lift.

Het appartement heeft een vrij uitzicht op de aangrenzende groenvoorzieningen. Het centrum van Oosterhout en de bossen "Vrachelse Heide" zijn makkelijk te bereiken middels een fiets of auto. 

Verder zijn er in de directe omgeving diverse voorzieningen (scholen, winkels, sportgelegenheden) en uitvalswegen (A59 en A58).

Klik voor meer informatie en foto's op deze link. Indien u, net zoals wij, zo enthousiast bent over dit appartement en u graag een bezichtiging wenst van dit unieke appartement, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0162 - 31 55 51. Wij plannen graag een afspraak met u in.

 

 

 

 

 

Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug
Recent bekeken