Wauw, wat een schitterende woning is dit !

Woorden schieten tekort om deze unieke vrijstaande villa in de gewilde woonwijk 'De Hoge Akker' te omschrijven, maar we gaan het toch proberen.

Mooi, mooier, mooist !

Prachtige vrijstaande villa welke van alle gemakken en luxe is voorzien, gelegen in de gewilde woonwijk “Hoge Akker” te Dongen. De woning beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers, een werkkamer en een tuingerichte serre. Vanuit de sfeervolle woonkamer heeft u een mooi uitzicht over de fraai aangelegde tuin welke is gesitueerd op het zuidwesten. De woonkeuken is geschikt om gezellig met meerdere personen te kunnen dineren. Tevens zorgen de ruime oprit en dubbele garage voor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.  

Is deze prachtige villa dé plek waar u altijd al van heeft gedroomd om te wonen? Kom dan gerust eens kijken! Wij plannen graag met u een afspraak om deze bijzondere woning te komen bezichtigen! Vanaf zaterdag 29 september 2018 staat deze unieke woning online op Funda.nl, maar u kunt alvast wel de video bekijken als u wilt zien hoe mooi en luxe deze woning is. 

Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Een aantal bijzonderheden van deze villa lichten wij uit:

-      Luxe villa welke van alle gemakken is voorzien;

-      Grote ruime slaapkamers waarvan één met balkon én inloopkast;

-      Twee badkamers;

-      Werkkamer met ingebouwde radio-installatie;

-      Serre én tuinkamer om heerlijk te ontspannen;

-      Centraal stofzuigsysteem;

-      Fraai aangelegde tuin met groot terras;

-      Goed onderhouden en instapklaar!

-      Eventueel zijn het naastgelegen badhuis en de tennisbaan gelegen op 1.094 m² grond eveneens te koop.

 

Anoniem
7

Vanuit het Buitenland is alles goed te volgen. Met name de fotosessie ziet er goed uit. Dit moet een goede indruk geven aan een eventueel geïnteresseerde.

Anoniem
8

Altijd even vriendelijk te woord gestaan. Heel goede begeleiding tijdens verkoopproces. Ik heb er heel goede gevoelens aan over gehouden.

Lees meer
Terug
Recent bekeken